Is Yasmin iets voor mij?

Als jij actief mee wil doen in de maatschappij en jezelf wil onderhouden: ja! Wij zijn er voor vrouwen die verder willen komen. Dat kan zijn door de taal te leren. Vrijwilligerswerk te gaan doen. Of door een betaalde baan te vinden of bedrijfje te starten. Dit maakt jou meer zelfredzaam en zelfstandig.

Wat doet Yasmin?

We helpen vrouwen om vaardigheden te ontwikkelen. Die hebben ze nodig om op eigen benen te staan. Dat doen we op verschillende manieren:

  • Activiteiten (eenmalig): bijvoorbeeld een tafelsessie (‘Samen In Gesprek’) over pensioen, opvoeding of zelfverzekerd een gesprek voeren.
  • Traject: meerdere trainingen bij elkaar. We hebben 3 rond de thema’s zelfredzaam, werk en veiligheid.
  • Coaching: 1:1 gesprekken als je ergens vastloopt. Bijvoorbeeld met een vraag over veiligheid thuis.

Welk traject past bij mij?

Misschien weet je al wat je zoekt. Je wil bijvoorbeeld de taal leren. Twijfel je met welk traject je wil beginnen? Bel of mail ons. Dan plannen we een gesprek in om kennis te maken. En we kijken samen wat een goede eerste stap is voor jou.

Kan ik losse trainingen volgen bij Yasmin?

Nee, je kiest bij ons voor een traject. Hierin zitten meerdere trainingen. Vrouwen die bij ons een traject volgen halen het beste resultaat.

Hoe beginnen we?

  1. Jij belt of mailt dat je interesse hebt
  2. Wij bellen jou voor een afspraak bij ons in Den Haag.
  3. Gesprek van 1 uur. Alles wat je ons vertelt is vertrouwelijk. We vertellen nooit iets verder.
  4. We maken samen een plan voor training en begeleiding.
  5. Je begint! Soms kan dat al dezelfde week. 

Kan Yasmin altijd helpen?

Nee. Het kan dat je iets anders nodig hebt. Daar zijn we altijd eerlijk over. We verwijzen je dan door naar de juiste mensen die je wél kunnen helpen.