Vrouwen hebben recht op een gelijkwaardige en goede positie in de samenleving. Daarom is in 1982 Stichting Yasmin opgericht in Den Haag. Inmiddels zijn we actief vanuit twee vestigingen (Escamp en Centrum). 

Missie & Visie

We motiveren en inspireren vrouwen om eigen regie te nemen en een actieve rol te spelen in de samenleving. Dat bereiken we door bewustwording te vergroten. Wij moedigen vrouwen aan een stevig fundament voor zichzelf te bouwen. Dat doen we door hen te helpen hun eigen kracht en talenten te ontdekken en die te ontwikkelen.

We organiseren hiervoor trajecten die draaien om meedoen. Vrouwen voelen zich welkom en veilig bij ons omdat we werken met respect, autonomie en betrokkenheid.

Wij ondersteunen, informeren en stimuleren vrouwen met trajecten die bestaan uit training en coaching. Dit leidt naar een opleiding, vrijwilligerswerk of betaald werk in Den Haag.

Erkend leerbedrijf

Vrouwelijke studenten van mbo-4 Maatschappelijk Werk en Dienstverlening kunnen stage lopen bij ons. Interesse? Neem gerust contact op.  

ANBI status

Giften en donaties aan onze stichting zijn fiscaal aftrekbaar. Meer weten? Neem contact op met ons of kijk op de site van ANBI. 

NOV-keurmerk

Wij werken met vrijwilligers. De Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) beloond ons hiervoor met de kwaliteitsonderscheiding ‘Goed geregeld’. 

Financiering

Wij krijgen subsidie van de gemeente Den Haag. Daarnaast steunen wij op fondsen, donaties en toewijding van onze vrijwilligers. Ook onze bestuursleden werken vrijwillig voor ons.