Bij Yasmin creëren we kansen. Door actief mee te doen met alles wat wij je kunnen bieden kan dit jouw startpunt of springplank worden naar de verbetering die jij, in je leven, graag zou willen zien.

 

Stappen maken

Leren op jouw eigen tempo! Stap voor stap, van niveau naar niveau, Yasmin ondersteunt je op héél veel fronten. Dat wil zeggen: in alles wat met jouw veiligheid, zelfredzaamheid te maken heeft en/of werk en opleiding georiënteerd is.

Doelgericht

Visie, planning en focus binnen een prettige, vrouwelijke en veilige leeromgeving waarin doelgericht en oplossingsgericht (leren) denken centraal staat.

Informatie

Naast het bieden van een veilige leeromgeving geven we ook regelmatig voorlichting over huiselijk geweld. Het is moeilijk te bevatten maar dit is actueler dan ooit. Dit maakt het voor Yasmin absoluut noodzakelijk om te blijven informeren en ‘als nodig’ te adviseren.
> Wat te doen bij geweld

Talent

Heb je weinig zicht op je eigen kwaliteiten en/of de waarde van je ervaringen? Doe mee met onze activiteiten en kom te weten waar jij in uitblinkt.

Ambitie

Je wilt zelf een activiteit organiseren of vrijwilligerswerk gaan doen, een opleiding volgen of de baan vinden waar je werkelijk van droomt. Als je niet weet waar je moet beginnen praat dan eens met één van onze coaches.

Overzicht van ons aanbod