Wij vinden het heel belangrijk dat jij niet in een maatschappelijk isolement terecht komt. We geloven in jou en dat jij jezelf verder kan ontwikkelen om mee te doen en bij te dragen aan een inclusieve en veilige samenleving.

De Nederlandse taal is de eerste basisvaardigheid om je in de samenleving te kunnen redden en mee te doen. Het is belangrijk om je thuis te voelen in Nederland en in Den Haag want het helpt je om contact te maken met anderen.

Als je de taal niet spreekt ben je vaak afhankelijk van andere mensen, je raakt je zelfregie en zelfvertrouwen kwijt. Het vinden van werk of een opleiding volgen wordt lastig. Om je daarbij te helpen worden er binnen Yasmin tal van activiteiten georganiseerd die je kunnen helpen om mee te doen

Activiteiten binnen dit traject

Taalles Nederlands Niveau A0 – A1

Taalles Nederlands tot niveau A1 is voor als de Nederlandse taal helemaal nieuw voor je is. Je leert de eerste woorden of namen die vertrouwd zijn en je leert heel eenvoudige korte zinnen te lezen, spreken en begrijpen. Als de ander langzaam tegen je moet praten of nog veel moet uitleggen dan heb je taalniveau A1.

Taalles Nederlands Niveau A1 – A2

Begrijp je eenvoudige woorden en zinnen die gaan over bekende onderwerpen, kan je zeggen wie je bent en uitleggen waar je woont? Taalles Nederlands A2  leert je eenvoudige teksten te lezen, praten en schrijven. Je kunt je redden met dagelijks taalgebruik voor boodschappen en alledaagse taken.

Eva Training

Ben je op weg naar A2 niveau Nederlands en wil je meer uit je zelf halen? Om mee te doen in de samenleving heb je niet alleen basis taalvaardigheden nodig maar ook zelfvertrouwen en zelfinzicht. EVA training helpt je hierbij. Je ontdekt wat je wilt, wat je al kan en wat je nodig hebt om je verder te komen.

Kosten: € 10
Frequentie: 9 lessen in 9 weken
Vooropleiding: je bent actief bezig met niveau A2
Voorwaarden: in overleg
Annuleren: in overleg

Taalonderhoud Tafelgesprekken

Met jouw A2 niveau Nederlands is het belangrijk dat je blijft oefenen. Als je actief deelneemt aan onze tafelgesprekken dan kan jij je luister en spreekvaardigheden vergroten.

Doe ook mee!

Ontwikkel je verder, doe mee en draag bij aan een inclusieve en veilige samenleving.