Jaarverslagen en jaarrekeningen Stichting Yasmin

Jaarrekening 2019
Privacy verklaring

Beloningsbeleid

Stichting Yasmin hanteert geen beloningsbeleid en hanteert de CAO Welzijn voor betalingen van beroepskrachten. Bestuursleden van Stichting Yasmin zijn onbezoldigd.

ANBI status
Stichting Yasmin is een ANBI erkende organisatie. Dat wil zeggen dat giften en donaties aan het fonds fiscaal aftrekbaar zijn. Meer weten? Neem contact met ons op via 070 – 363 15 38 of info@stichtingyasmin.nl.

NOV-keurmerk
Stichting Yasmin is door de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) beloond met de kwaliteitsonderscheiding ‘Goed geregeld’. Klik hier voor meer informatie.

Erkend leerbedrijf
Stichting Yasmin is een officieel erkend leerbedrijf. Studenten van MBO4 Maatschappelijk Werk en Dienstverlening kunnen bij Yasmin hun stage afronden. Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@stichtingyasmin.nl om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.