Vacatures – Stichting Yasmin zoekt vrijwilligers

Kom jij ons team versterken?

Stichting Yasmin zoekt met spoed vrijwilligers voor de volgende functies

• docent Nederlands
  • administratieve kracht voor licht administratief werk

Docent Nederlands

Stichting Yasmin zoekt met spoed een vrouwelijke vrijwilliger die Nederlandse taalles wil geven aan vrouwen die hun Nederlandse taal willen verbeteren en onderhouden, niveau A1. De lessen worden in groepen georganiseerd van maximaal 12 vrouwen. De groepen krijgen twee dagdelen per week les, in de ochtend of in de middag, elke les duurt 2 uur.

Je taken
Je taken zijn, naast het geven van Nederlands taalonderhoud, het afnemen van trajecttoetsen en het bijhouden van de aanwezigheid en betaling van de cursusbijdragen van de deelneemsters.

Wat vragen we van jou?
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, bent didactisch aangelegd en je bent geïnteresseerd in andere culturen. Je bent beschikbaar voor minimaal twee dagdelen (op dinsdagochtend en donderdagmiddag, exclusief voorbereiding en evaluatie) en je bent bereid je voor minimaal een jaar aan Stichting Yasmin te verbinden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV aan Stichting Yasmin, Esther van Gent, e.vangent@stichtingyasmin.nl.

Administratieve kracht

Wij zoeken met spoed een vrijwilliger die licht administratieve taken op zich kan nemen.

Je taken zijn onder andere

• ontvangen en te woord staan van gasten
  • beantwoorden van de telefoon
  • afspraken inplannen in Outlook
  • maken van deelnemerslijsten in Excel
  • kopiëren.

Wat vragen we van jou?
Je kunt werken met MS Office (Outlook, Word en Excel). Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je kunt zelfstandig werken, hebt goede communicatieve vaardigheden, bent proactief, klantvriendelijk en representatief.

Ben je beschikbaar voor minimaal 3 dagdelen in de week en bereid je voor minimaal een jaar aan Stichting Yasmin te verbinden? Dan is deze vrijwilligersfunctie wellicht de functie die je zoekt! Of misschien ken je iemand voor wie deze functie perfect is. Laat het ons weten!

Wat wij bieden

Een professionele multiculturele werkomgeving met betrokken medewerkers en vrijwilligers, een vrijwilligersvergoeding en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.

Hoe kun je reageren

Heb je interesse in één van deze vrijwillige functies? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar Esther van Gent, via e.vangent@stichtingyasmin.nl. Vermeld svp in het onderwerp de functie waar je interesse in hebt.