In deze training leer je onder andere om jezelf goed in de spiegel aan te kijken en onder de loep te nemen, wat maakt, dat je bent wie je bent.

Vind je het ook zo moeilijk om te zeggen waar je nu echt goed in bent? Je bent niet de enige. Veel mensen worstelen met die vraag. Of ze weten het ergens wel, maar zijn zich nog niet bewust van hun eigen kracht.

Mensen die weten waar ze goed in zijn, presteren meestal beter met het werk of de andere dagelijkse dingen. De stappen naar persoonlijke groei en succes zet je zelf. Met inzicht in je gedrag ga je, je eigen handelen beter begrijpen en beïnvloeden.

Voor wie?

Voor alle Haagse vrouwen die zich meer bewust willen worden van hun eigen kracht en die het heft in eigen hand willen nemen om persoonlijke doelen te bereiken. Wil je dat ook? Dan is deze Training Sterk iets voor jou! Het is wel belangrijk dat je minimaal taalniveau A2 hebt om de training te kunnen volgen.

Wat leer je?

De training Sterk bestaat uit zes weken van twee bijeenkomsten per week. Deze training is er vooral op gericht op het in gang zetten van het bewustwordingsproces. Je gaat ontdekken wie je (zo ongeveer) bent en waar je krachten liggen. Daarnaast leer je welke mogelijkheden er zijn om je talent(en) te benutten en te ontwikkelen.

Specificaties

Kosten: € 30
Voorwaarden: Training gaat door bij minimaal 12 deelnemers.
Vooropleiding: Geen!
Het is wel belangrijk dat je gemotiveerd bent en dat je minimaal taalniveau A2 hebt.
Annulering: Twee weken voor aanvang kosteloos. Daarna wordt € 15 annuleringskosten in rekening gebracht.

Wat nog meer?

De Training Sterk maakt onderdeel uit van de serie Sterk – Doen. Deze trainingen zijn samen met de ‘Meet to Work’ Workshops gericht op je persoonlijke ontwikkeling en helpen je op weg naar een actieve rol in de samenleving. Of dat nou een opleiding is, vrijwilligerswerk of werk. De trainingen Sterk en Doen helpen je bewust te worden van je talenten, deze te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten.

Specificaties

Kosten: € 30
Voorwaarden: Training gaat door bij minimaal 12 deelnemers.
Vooropleiding: Geen!
Het is wel belangrijk dat je gemotiveerd bent en dat je minimaal taalniveau A2 hebt.
Annulering: Twee weken voor aanvang kosteloos. Daarna wordt € 15  annuleringskosten in rekening gebracht.