Tijdelijke sluiting

Helaas, we zitten in een moeilijke tijd en het aantal corona besmettingen neemt nog steeds niet af maar zelfs toe. Tot onze spijt hebben we dan ook besloten dat Yasmin, net als de scholen, aanstaande woensdag 16 december haar deuren tijdelijk zal sluiten. De gezondheid van onze medewerkers, vrijwilligsters en alle vrouwen die bij ons zo hard werken aan hun ontwikkeling is het belangrijkste.

Zoals het er nu naar uitziet duurt de lockdown tot en met 19 januari 2021. We gaan kijken wat we na de kerstvakantie kunnen doen om contact met elkaar te houden, maar het is nu nog te vroeg om daar al iets over te kunnen zeggen.

Wij zijn bereikbaar via info@stichtingyasmin.nl en 070 – 363 15 38, mocht je iets willen vragen of bespreken.

We houden je op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn en hopen je in 2021 snel weer te mogen ontvangen. Pas op jezelf en elkaar en blijf gezond!