Het is belangrijk om de Nederlandse taal te leren, zodat je mee kan doen met de maatschappij, je kinderen kan helpen bij hun huiswerk, je verstaanbaar kan maken in het ziekenhuis of op school en uiteindelijk ook om een opleiding te gaan doen of aan het werk te gaan.

Een deelneemsters bij Yasmin zei ooit,

‘Alles begint bij taal.’

Wij zijn het hier volkomen mee eens!
Taal heb je nodig, het geeft je (meer) vrijheid en kansen.

Yasmin organiseert lessen, activiteiten en trainingen op verschillende niveaus. Zoals Nederlandse taallessen die starten vanaf A0 – A1  en trainingen vanaf niveau A2 tot B2. Alles is er op ingericht om je te helpen je talenten te ontdekken, met praktische workshops te ontplooien en leert in te zetten richting werk en/of opleiding

A1 – A2 Taal en ontmoetingen


De Nederlandse taal is erg belangrijk om je thuis te voelen en je weg te vinden in Den Haag. Het helpt je contact te krijgen met anderen en het bevordert je mogelijkheden naar onderwijs en werk.

Bij Yasmin kan je vanaf A0 – A1 / A1 – A2 beginnen met je taallessen.
Onze groepen zijn relatief klein, waardoor we iedereen voldoende aandacht kunnen geven. We organiseren regelmatig diverse activiteiten waaraan  je kan meedoen en tegelijkertijd Nederlands kan praten. Dit helpt je om de taal optimaal te leren.

Kosten: 5 Euro per maand

Frequentie: 1x per week

Vooropleiding: geen

Voorwaarden: jouw aanwezigheid en inzet.
Annuleren: in overleg.

A1 – A2 Taal en ontmoetingen


Wil je aan jezelf werken? Ontdekken waar jouw talenten liggen? Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en zijn de eerste stappen op weg naar een actieve rol in de samenleving.

Taal is een belangrijk onderdeel voor de manier hoe je jezelf kunt uitdrukken.
Voor het oefenen met taal en taal onderhoud zijn de gesprekstafels uitermate geschikt. De gesprekstafels oftewel ‘Meet to Change’ zijn er elke week met iedere maand een ander thema. Zo is er altijd wel een onderwerp wat je aanspreekt.

Kosten: 10 Euro per maand

Frequentie: 2x per week

Vooropleiding: Nederlandse taalles niveau A1

Voorwaarden: actief bezig zijn met taalonderhoud d.m.v. spreken

Annuleren: in overleg
 

B1 – B2 Economische zelfstandigheid


Economische zelfstandigheid van vrouwen is belangrijk.

Yasmin organiseert Meet to work bijeenkomsten met praktische trainingen en tips om aan het werk te komen, o.a. solliciatietraining en taallessen op B1 en B2 niveau. Je kunt ondersteuning naar een opleiding krijgen of loopbaanbegeleiding.

Leer Nederlands

Ontwikkel je verder, doe mee en draag bij aan een inclusieve en veilige samenleving.