Samenwerkingspartners

Vrouwen begeleiden naar vrijwilligerswerk of betaald werk doen we niet alleen. Yasmin werkt nauw samen met Haagse welzijnsorganisaties en onderwijsinstellingen en verwijst vrouwen door wanneer dit op hen van toepassing is.

Yasmin maakt deel uit van de Haagse Maatschap. Dit is een samenwerkingsverband dat de doorstroom van vrouwen vanuit welzijn naar onderwijs en (arbeids)participatie bevordert.

Lunchroom Ode

Lunchroom Ode is een wereldrestaurant. Tegelijkertijd is dit een sociale onderneming. Zij bieden perspectief aan talenten in de horeca door leerwerkplekken, opleiding en betaald werk.

Stichting Landelijk Ongedocumenteerden Steunpunt | Stichting LOS is sinds 2003 het kenniscentrum voor mensen en organisaties die hulp bieden aan migranten zonder verblijfs­vergunning (‘ongedocumenteerden’).