Samenwerkingspartners

Vrouwen begeleiden naar vrijwilligerswerk of betaald werk doen we niet alleen. Stichting Yasmin werkt nauw samen met uiteenlopende Haagse welzijn organisaties en onderwijsinstellingen en verwijst door wanneer dat zinvol is.

Stichting Yasmin maakt deel uit van de Haagse Maatschap. Dit is een samenwerkingsverband dat de doorstroom van vrouwen vanuit welzijn naar onderwijs en (arbeids)participatie bevordert.

Taboulé is een wereldrestaurant. Tegelijkertijd zijn we een sociale onderneming. Wij bieden perspectief aan talenten in de horeca door leerwerkplekken, opleiding en betaald werk.

Stichting Landelijk Ongedocumenteerden Steunpunt | Steunpunt voor mensen en organisaties die betrokken zijn bij ongedocumenteerden