Opening Stichting Yasmin in Escamp op 24 september

Op dinsdag 24 september van 9.30 – 12.00 uur is de feestelijke opening van Yasmin’s nieuwe locatie in Escamp.

• Om 9.30 uur opent Nermin Altintas, directeur Stichting Yasmin, de nieuwe locatie
  • Daarna volgt om 9.45 uur een heerlijk ontbijt. Geniet van het ontbijt en ontmoet de vrijwilligers van Yasmin. Zij vertellen graag welke activiteiten plaatsvinden op de nieuwe locatie.
  • Om echt kennis te maken met wat Stichting Yasmin kan bieden, kun je na het ontbijt om 11.00 uur een keuze maken uit één van de twee workshops “Wat is je talent?” en “Wat wil je met je toekomst?”

Het evenement eindigt om 12.00 uur.

Datum: dinsdag 24 september 2019 | 9.30 – 12.00 uur
Locatie: Shalomkerk | Vrederustlaan 96 | Den Haag

Na 24 september kun je hier elke dinsdag en donderdag terecht.

Dinsdagochtend
  • Meet to Change bijeenkomsten (wekelijkse groepsgesprekken over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen delen staat centraal)
  • Nederlandse taalles (op basis van behoefte)
Dinsdagmiddag
  • Coachingsgesprekken vanaf 24 september, van 13:00 – 15:00
  • Training Sterk: van 29 oktober t/m 5 december (dinsdag- en donderdagmiddag)
  • Training Doen: van 10 december t/m 19 december (dinsdag- en donderdagmiddag)
Donderdagochtend
  • Coachingsgesprekken vanaf 26 september, van 9:30 -12:00
Donderdagmiddag
  • Workshops naar vrijwilligerswerk/opleiding en werk
  • Training Sterk: van 29 oktober t/m 5 december (dinsdag- en donderdagmiddag)
  • Training Doen: van 10 december t/m 19 december (dinsdag- en donderdagmiddag)

Kom je ook?

Deelname is gratis, maar aanmelding is verplicht. Er zijn maar 80 plaatsen. Je kunt 1 vriendin of buurvrouw meenemen.

Je kunt je hieronder aanmelden of een e-mail sturen aan Stichting Yasmin (aanmelden@stichtingyasmin.nl) onder vermelding van je naam en e-mailadres, en de naam plus het e-mailadres van je vriendin of buurvrouw.

Opening Stichting Yasmin in Escamp - 24 september 2019

Jouw naam en e-mailadres

Vul hier je voornaam, achternaam en e-mailadres in. Als je een vriendin of buurvrouw meeneemt, kun je haar naam en e-mail onder jouw naam opgeven.
Ik neem graag mijn vriendin of buurvrouw mee

Naam en e-mailadres van je vriendin/buurvrouw