Ontmoet vrouwelijke rolmodellen uit de politiek

In aanloop tot de verkiezingen op 17 maart, organiseert Stichting Yasmin op donderdag 4 maart een interactieve, online bijeenkomst voor en door vrouwen. Politieke rolmodellen zoals Kirsten van den Hul & Mikal Tseggai (PvdA), Bente Becker (VVD), Nevin Özütok & Serpil Ates (GroenLinks), Fonda Sahla (D66) en Henna Mathura (CDA) beantwoorden al jouw vragen en vertellen over hun drijfveren en ervaringen.

Ook is het mogelijk om zelf vragen te stellen. Bijvoorbeeld over hoe zij in de politiek terecht zijn gekomen, wat zij belangrijk vinden en wat hun plannen zijn. Maar ook wat zij doen voor de ontwikkeling van vrouwen op het gebied van opleidingen en werkgelegenheid. Hoe zij denken over emancipatie en de ongelijkheid waar vrouwen nog steeds mee te maken krijgen.

Programma 4 maart

09:30 uur Welkomstwoord
09:45 uur Kennismaking Kandidaat Kamerleden
10:15 uur Vragenronde in kleine groepen
10:40 uur Pauze
10:50 uur Vragenronde in kleine groepen
11:15 uur Afsluiting

Aanmelden

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan via aanmelden@stichtingyasmin.nl of 06-15352231 (bellen of WhatsApp).