Nieuwe aanvangstijd voor meet to work bijeenkomsten

De meet to work bijeenkomsten starten om 10.00 uur en duren tot 12.30 uur (in plaats van 9.30 – 12.00 uur).

Meet to Work zijn praktische workshops die Stichting Yasmin organiseert rond het thema Werk. Je krijgt informatie over de arbeidsmarkt, kennis om te kunnen solliciteren en je oefent praktische vaardigheden: allemaal om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Hieronder zie je de onderwerpen en data. Klik op de link voor meer informatie.

Ben je op zoek naar werk en kun je wel wat hulp gebruiken? Kom dan zeker langs! Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Je bent van harte welkom. Wil je een workshop volgen, meld je dan aan via: aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-3631538.