Hoe werkt Yasmin?

In een eerste intakegesprek bespreken we jouw behoeften en wensen. We bekijken samen wat Yasmin voor je kan betekenen.

• Wil je de Nederlandse taal leren en onderhouden?
  • Wil je je talenten ontdekken, ontwikkelen of inzetten?
  • Heb je behoefte aan 1 op 1 coachingsgesprekken?
  • Wil je aan een activiteit deel nemen of misschien zelf een activiteit organiseren?
  • Wil je vrijwilligerswerk doen, een opleiding volgen of richting werk begeleid worden?

Wij begeleiden je in de door jouw gekozen vervolgstappen. Yasmin werkt nauw samen met Haagse welzijnsorganisaties en onderwijsinstellingen en verwijst door wanneer dat zinvol is. Yasmin heeft ruim vijfendertig jaar ervaring opgebouwd op het gebied van vrouwen en hun belevingswereld.

Yasmin helpt het juiste traject te vinden en het intakegesprek is de eerste stap.

Begeleiding
Wanneer vrouwen ambities hebben richting van werk, vrijwilligerswerk of opleiding, maar tegen belemmeringen aanlopen, kunnen ze kiezen voor een intensiever traject met begeleiding.

Belemmeringen als:

• verkeerde of geen diploma’s
  • te lang weggeweest van de arbeidsmarkt
  • weinig zicht op eigen talenten, kwaliteit en ervaring
  • taalachterstand
  • een niet-erkende buitenlandse opleiding
  • geen geld voor scholing.

Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan met concrete doelstellingen, een doelgerichte aanpak, individuele coaching, speciale trainingen en intensieve begeleiding, kunnen vrouwen in dit traject een grote stap zetten richting scholing of arbeidsmarkt.

Interesse?
Er is een aantal vereisten om in dit traject mee te kunnen doen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Yasmin: info@stichtingyasmin.nl of 070 3631538.