EVALUATIE ‘NEEM HET HEFT IN EIGEN HAND!’

Op 29 mei jl. organiseerden wij de miniconferentie ‘Neem het heft in eigen hand!’ over narcistisch misbruik. We hebben alle deelnemers gevraagd een evaluatie in te vullen. Ook horen wij graag hoe jij als workshopleider, deelnemer aan de informatiemarkt en betrokkenen van Stichting Yasmin deze bijeenkomst hebt ervaren. We willen graag weten wat we anders kunnen doen om toekomstige conferenties beter te organiseren.

Hartelijk dank! Stichting Yasmin

Feedbackformulier 'Neem het heft in eigen hand!' - 29 mei 2019 - Stichting Yasmin
Mijn deelname aan de miniconferentie 'Neem het heft in eigen hand!' bestond uit (meerdere opties mogelijk)

Jouw oordeel over 'Neem het heft in eigen hand!'

(1=onvoldoende, 2=matig, 3=voldoende, 4=goed, 5=uitstekend)

Persoonlijke gegevens *

* niets is verplicht om in te vullen. We stellen jouw medewerking aan deze evaluatie zeer op prijs. Je kunt je persoonlijke gegevens invullen, zodat wij bij eventuele vragen nog contact met je kunnen opnemen.