.
.
.
.

Wat kan beter in jouw buurt qua veiligheid?

Ieder mens wil in een prettige en veilige omgeving wonen. Voor de veiligheid en het veiligheidsgevoel van mensen is het belangrijk dat er zo weinig mogelijk criminaliteit en overlast is. Maar ook dat je mag zijn wie je bent, ongeacht ras, gender, religie, afkomst of geaardheid.

Naast een schone woonomgeving, het voorkomen van verloedering en overlast is het ook van belang dat vrouwen zich veilig voelen op straat. Seksuele straatintimidatie was er altijd. Decennialang hebben vrouwen preventief hun gedrag aangepast om te voorkomen dat ze met seksuele straatintimidatie te maken krijgen door s ’avonds laat niet meer over straat te gaan, het vermijden van groepen mannen of jongens en het vermijden van oogcontact met mannen. Ook hebben ze hun kleiding aangepast om geen aanleiding te zijn. Maar de straten van Den Haag zijn niet alleen voor mannen en jongens! Wat kan jij doen om de straten en jouw buurt veiliger te maken?

Vandaag gaan we in gesprek met de wijkagent en het Buurt Interventie Team wat jij kan doen om de veiligheid in jouw buurt te verbeteren!

De meet to change gesprekstafels zijn gratis en je bent welkom om mee te doen! Heb je vragen dan kan je bellen met 070-36331538

Algemene informatie

Datum: 14 april 2022
Einddatum: 14 april 2022
Tijd: 09:30 - 11:30 uur
Kosten: 0

Locatie informatie

Locatie Leyweg
Leyweg 849
Openingstijden