Meet to change op vrijdag – Vrouw zijn

Als vrouw kun je verschillende rollen hebben; je bent partner, moeder, dochter, werknemer, ondernemer, vrijwilliger, mantelzorger, etc.
Hoe combineer je deze rollen en hoe zorg je dat je de juiste balans vindt? Wat vind je nu belangrijk en waar streef je naar in de toekomst? Ga met elkaar in gesprek over de betekenis van jouw rol(len) in combinatie met je gezin, werk en omgeving.

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal. We nodigen deskundigen uit die met ons in gesprek gaan. Je kunt je vragen stellen en advies krijgen.

Het thema van deze serie Meet to Change op vrijdag is De Kracht van de Vrouw
De bijeenkomsten zijn op vrijdag 9, 16 en 23 maart 2018, van 9.15 – 11.30 uur bij Stichting Yasmin op de Brouwersgracht 2A.

Datum: 16 maart 2018
Einddatum: 16 maart 2018