NIEUW!! Training Sterk nu in de avond

Vind je het ook zo moeilijk om te zeggen waar je nu echt goed in bent? Wat je talenten zijn?
Je bent niet de enige. Veel mensen worstelen met die vraag. Of ze weten het ergens wel, maar zijn zich nog niet bewust van hun eigen kracht. Mensen die weten waar ze goed in zijn, presteren meestal beter in het werk of de dingen die ze doen.

Jezelf ontwikkelen gaat niet vanzelf
De stappen naar persoonlijke groei en succes zet je zelf. Met inzicht in je gedrag ga je je eigen handelen beter begrijpen en beïnvloeden. In deze training  leer jezelf goed in de spiegel te kijken en jezelf onder de loep te nemen. Want: Ouder worden gaat vanzelf, maar persoonlijke groei is een keuze.

NIEUW: Training Sterk nu in de avond van 19.00 – 21.30 uur.
De training bestaat uit 12 bijeenkomsten en loopt van maandag 23 september tot en met woensdag 6 november 2019. In de herfstvakantie is er geen training op 21 en 24 oktober.

De kosten: € 30,–. Meld je je voor 10 september aan en ontvang 3x gratis loopbaanbegeleiding.

Wil jij ontdekken waar jouw kracht en talenten liggen? Geef je op voor de Training Sterk via aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070 – 3631538.

INFORMATIE

Startdatum: 23 september 2019