Training Sterk Brouwersgracht

Vind je het ook zo moeilijk om te zeggen waar je nu echt goed in bent? Wat je talenten zijn?
Je bent niet de enige. Veel mensen worstelen met die vraag. Of ze weten het ergens wel, maar zijn zich nog niet bewust van hun eigen kracht. Mensen die weten waar ze goed in zijn, presteren meestal beter in het werk of de dingen die ze doen.

Jezelf ontwikkelen gaat niet vanzelf
De stappen naar persoonlijke groei en succes zet je zelf. Met inzicht in je gedrag ga je je eigen handelen beter begrijpen en beïnvloeden. In deze training  leer jezelf goed in de spiegel te kijken en jezelf onder de loep te nemen.

De training Sterk bestaat uit 12 bijeenkomsten en loopt van dinsdag 12 november tot en met donderdag 19 december 2019.

De kosten: € 30,–.

Wil jij ontdekken waar jouw kracht en talenten liggen? Geef je hieronder op voor de Training Sterk of via aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070 – 3631538.

reCAPTCHA

INFORMATIE