M2C werk & opleiding – Solliciteren? Hoe verkoop ik mijzelf op de arbeidsmarkt?

“Vertel een iets over jezelf?”. Deze vraag zal je vast weleens gekregen hebben tijdens een sollicitatiegesprek. En dan is het de kunst om kort en bondig te vertellen wie je bent, waar je voor staat, wat je doet en wat je kwaliteiten zijn. Dit noem je ook wel een elevator pitch oftewel een korte presentatie van jezelf! In deze Meet to change gaan we kort in op jouw kwaliteiten en waarom een werkgever jou moet aannemen. Je krijgt tips voor je eigen elevator pitch.

Hierover gaan wij tijdens deze Meet to Change in gesprek. Jij bent van harte welkom!

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

INFORMATIE

Startdatum: 21 juni 2019