Meet to change op vrijdag – Powervrouw, dat ben jij ook!

Ga in gesprek met de rolmodellen die we hebben uitgenodigd. Vrouwen die vertellen over hun baan of over hun eigen onderneming. Ontdek hoe deze vrouwen hun talenten hebben ingezet en hoe zij hun werk combineren met hun omgeving. Ontdek ook wat een powervrouw is en wat je zelf voor andere vrouwen kunt betekenen.

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal. We nodigen deskundigen uit die met ons in gesprek gaan. Je kunt je vragen stellen en advies krijgen.

Het thema van deze serie Meet to Change op vrijdag is De Kracht van de Vrouw
De bijeenkomsten zijn op vrijdag 9, 16 en 23 maart 2018, van 9.15 – 11.30 uur bij Stichting Yasmin op de Brouwersgracht 2A.

Datum: 23 maart 2018
Einddatum: 23 maart 2018