Online M2C: persoonlijke groei

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal. Momenteel vinden de groepsgesprekken online plaats.

Waarschijnlijk zit er een verschil tussen je huidige situatie en je doelen en dromen. Dat is helemaal niet erg. Het betekent dat je jezelf op verschillende vlakken zal moeten ontwikkelen en uitdagen om die doelen en dromen te behalen. Tijdens deze bijeenkomst leren we je hoe je kunt investeren in je persoonlijke groei en wat het verschil is tussen een growth en fixed mindset.

Datum: 26 maart 2021
Einddatum: 26 maart 2021
Tijd: 09:30 - 11:30 uur
Voorwaarden: Alle bijeenkomsten zijn online, gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is verplicht via aanmelden@stichtingyasmin.nl of 06-15352231 (bellen of WhatsApp).