Online M2C: rondkomen met geld

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal. Momenteel vinden de groepsgesprekken online plaats.

Het is bijna het einde van de maand en je hebt geen geld meer om nog een rekening te betalen? Wat doe je dan? We bespreken met elkaar alle mogelijkheden om er voor te zorgen dat je aan het einde van de maand nog genoeg geld hebt. Dat kan zijn van een baan zoeken tot praktische tips en trucs om geld te besparen.

Datum: 28 januari 2021
Einddatum: 28 januari 2021
Tijd: 09:15 - 11:30 uur
Voorwaarden: Alle bijeenkomsten zijn online, gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is verplicht via aanmelden@stichtingyasmin.nl of 06-15352231 (bellen of WhatsApp). In verband met de coronamaatregelen zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar.