MTC Gezonde Leefstijl – Ontspanning en goed slapen

Er komen dagelijks veel dingen op ons af, dit veroorzaakt soms spanningen en stress. Maar hoe zorg je in het dagelijks leven voor de nodige ontspanning en dat je goed kan slapen? Aan de hand van stellingen en vragen praten we over de balans in je leven.

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal.

Alle bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. Deze Meet to change tafel is op de Brouwersgracht 2A. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst: administratie@stichtingyasmin.nl of per telefoon of app: 06-15352231

Datum: 25 maart 2022
Einddatum: 25 maart 2022