M2C Vrouwenrechten – 22 februari 2019

Recht om invloed uit te oefenen

Als je 18 jaar en ouder bent heb je stemrecht en kun je zo je invloed uitoefenen op de politiek. In 2019 kun je maar liefst twee keer stemmen; voor de provinciale verkiezingen in maart en de Europese verkiezingen in mei. We nodigen Agnes Jongerius (lid van het Europese Parlement) en een aantal Haagse raadsleden uit om met je in gesprek te gaan over het belang van de verkiezingen en jouw stemrecht.

Kom langs en ga met elkaar in gesprek.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

INFORMATIE

Startdatum: 22 februari 2019