M2C Vrouwenrechten: Wat kan de gemeente doen om de positie van vrouwen te verbeteren?

Meet to Change

Deze maand gaat het over de gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart zijn. Het is belangrijk om als vrouw je stem te laten horen! Wat vind jij belangrijk om de positie van vrouwen te verbeteren in Den Haag? Welke invloed heb jij hierop? En wat kunnen we doorgeven aan de nieuwe gemeenteraadsleden in het debat van 11 maart, zodat zij zich gaan inzetten en emancipatie van vrouwen op de kaart gaan zetten!

Deze bijeenkomst is aan de Brouwersgracht 2A. Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Graag aanmelden per mail: r.vdkerk@stichtingyasmin.nl of per Whatsapp: 06-15352231

Datum: 25 februari 2022
Einddatum: 25 februari 2022