M2C Vrouwenrechten – 1 februari 2019

Recht om je eigen partner te kiezen

Volgens de Grondwet heeft iedereen het recht een eigen partner te kiezen. Keuzevrijheid om te kunnen zijn met wie jij wilt. Zonder veroordeeld te worden door anderen of het niet te mogen van anderen. Toch zijn er nog steeds gevallen van huwelijksdwang en worden vrouwen uitgehuwelijkt. We bespreken het recht op vrije partnerkeuze.

Kom langs en ga met elkaar in gesprek.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 1 februari 2019
Einddatum: 1 februari 2019