M2C Vrouwenrechten – 15 februari 2019

Wat als jouw recht wordt geschonden?

Wat kun je doen als je te maken hebt met huiselijk en seksueel geweld, aanranding, loverboys, etc.? We hebben een rolmodel uitgenodigd die zelf huiselijk geweld heeft meegemaakt. Zij deelt haar verhaal, vertelt welke actie zij heeft ondernomen en vertelt over lotgenoten bijeenkomsten. Geweld tegen vrouwen moet stoppen.

Kom langs en ga met elkaar in gesprek.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

inschrijven

Startdatum: 15 februari 2019