Meet to Change – Opvoeding – Wat vind jij belangrijk in de opvoeding van je kinderen?

12 november – Wat vind jij belangrijk in de opvoeding van je kinderen?

Iedereen heeft zijn eigen manier van opvoeden. Welke normen en waarden geef jij je kinderen mee? Ga met elkaar in gesprek en wissel ervaringen met elkaar uit.

Meet to Change

Meet to Change zijn de groepsgesprekken die Stichting Yasmin organiseert over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. In november staat het onderwerp Opvoeding centraal. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staat centraal.

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

INFORMATIE

Startdatum: 12 november 2019