Meet to Change – Overbelasting mantelzorgers

Overbelasting mantelzorgers

In veel culturen wordt van je verwacht dat je je familie helpt, dat je de zorgen voor familieleden binnen de familie oplost. Die mantelzorg kan echter zo zwaar zijn dat mantelzorgers overbelast raken of niet meer toekomen aan hun eigen leven. We gaan in gesprek over wat het betekent om mantelzorger te zijn en hoe we mantelzorgers kunnen ondersteunen.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is noodzakelijk, per mail: l.khaoulani@stichtingyasmin.nl of per app of telefoon: 06-15352231

Datum: 13 november 2020
Einddatum: 13 november 2020