Meet to Change – Waarom praten we hier nooit over? – Overbelasting mantelzorgers

20 december  – Overbelasting mantelzorgers

In veel culturen wordt van je verwacht dat je je familie helpt, dat je de zorgen voor familieleden binnen de familie oplost. Die mantelzorg kan echter zo zwaar zijn dat mantelzorgers overbelast raken of niet meer toekomen aan hun eigen leven. We gaan in gesprek over wat het betekent om mantelzorger te zijn en hoe we mantelzorgers kunnen ondersteunen.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 26 november 2019
Einddatum: 26 november 2019