Meet to Change – Opvoeden in verschillende culturen

21 september – Opvoeden in verschillende culturen

Je kinderen hebben te maken met verschillende culturen. Wat jij thuis belangrijk vindt, kan op school of met vrienden weer heel anders zijn. Hoe help je je kinderen hun eigen identiteit te ontwikkelen met die verschillende culturen op de achtergrond?
Florens Potter (Psycholoog, verzorgt de training ouderschap en opvoeding) gaat in gesprek met de groep over opvoeden in verschillende culturen.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Startdatum: 21 september 2018

Einddatum: 21 september 2018