Meet to Change – Opvoeding – Leven in twee culturen

5 november – Leven in twee culturen

Hoe leef jij in twee culturen en hoe pak je dit aan in de opvoeding van je kinderen? Wat jij thuis belangrijk vindt, kan op school of met vrienden weer heel anders zijn. Hoe help je je kinderen hun eigen identiteit te ontwikkelen met die verschillende culturen op de achtergrond?

Meet to Change

Meet to Change zijn de groepsgesprekken die Stichting Yasmin organiseert over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. In november staat het onderwerp Opvoeding centraal. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staat centraal.

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 5 november 2019
Einddatum: 5 november 2019