Meet to change op vrijdag – ZORG VOOR JOU OF JE OUDERS

Hoe wil jij dat de zorg voor je ouders of voor jezelf wordt geregeld? We gaan met elkaar in gesprek over vragen als:

• Wie zorgt er voor jouw ouders als ze ziek zijn?
  • Red jij het als jij je ouders ondersteunt bij ziekte?
  • Wie zorgt er voor jou als je oud of ziek bent?
  • Wat kan Thuiszorg, een verzorgingstehuis of een hospice doen?
  • Zou je zelf in de zorg willen werken?

Dit is de laatste MEET to CHANGE over Zorg. Vanaf volgende week praten we verder over politiek.

Elke vrijdag is er een Meet to Change van 9.15 – 11.30 uur.

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal.

Tijdens deze Meet to Change bijeenkomsten praten we met elkaar over zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Elke week nodigen we een deskundige uit, die met ons in gesprek gaat. Je kunt je vragen stellen en advies krijgen.

Alle bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst: info@stichtingyasmin.nl of 070-3631538

Datum: 2 februari 2018
Tijd: 9.15 - 11.30 uur