Meet to change op vrijdag – ZORG VOOR JEZELF EN DE ANDER: DONORSCHAP

Het donorschap is belangrijk. Een orgaan van jou kan iemands leven redden, maar jouw leven kan ook worden gered met een orgaan van iemand anders.
Hoe zit het eigenlijk met de regels rondom de donorregistratie?
Een aantal vrouwen is getraind om in de eigen taal in gesprek te gaan over donorschap en de regels daarover.

We praten in drie groepen in de eigen taal praten over dit thema: Arabisch – Turks en Nederlands/Pools.

Onderwerpen van de volgende MEET to CHANGE bijeenkomsten
vrijdag 2 februari – ZORG VOOR JOU OF JE OUDERS

Elke vrijdag is er een Meet to Change van 9.15 – 11.30 uur.

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal.

Tijdens deze Meet to Change bijeenkomsten praten we met elkaar over zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Elke week nodigen we een deskundige uit, die met ons in gesprek gaat. Je kunt je vragen stellen en advies krijgen.

Alle bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst: info@stichtingyasmin.nl of 070-3631538

Datum: 26 januari 2018
Tijd: 9.15 - 11.30 uur