Meet to change op vrijdag – Mogelijkheden en regelingen voor mantelzorgers

Zorg je langdurig voor iemand in je naaste omgeving die hulp nodig heeft, dan ben je een mantelzorger. Dit kan soms zwaar zijn, maar er zijn veel verschillende regelingen en ondersteuning voor mantelzorgers. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we welke mogelijkheden er zijn en waar jij zelf terecht kan voor ondersteuning.

Elke vrijdag is er een Meet to Change van 9.15 – 11.30 uur.

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal.

Tijdens deze Meet to Change bijeenkomsten praten we met elkaar over zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Alle bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. Aanmelden is verplicht, graag per mail naar :l.khaoulani@stichtingyasmin.nl of bel of app naar 06-15352231

Datum: 20 november 2020
Einddatum: 20 november 2020
Tijd: 9.15 - 11.30 uur