.
.
.
.

Meet to Change – Hoe start ik een eigen onderneming?

Droom jij van een eigen onderneming en eigen baas zijn? Blijft het een droom, omdat je niet weet hoe en waar je moet beginnen?

Kom naar deze Meet to Change bijeenkomst en ontdek welke stappen nodig zijn om je eigen bedrijf te realiseren. Het kan namelijk!
We hebben een onderneemster uitgenodigd. Zij vertelt hoe zij is gestart met haar onderneming en ze geeft haar tips en trucs. Durf is daarbij het belangrijkste woord! En als je nog twijfelt, denk er dan eens aan om met een aantal vrouwen een onderneming of coöperatie te starten. Zelfs vanuit de bijstand kun je ondersteuning krijgen. Kortom, kom langs en laat je inspireren en informeren.

Meet to Change Werk & opleiding zijn praktische bijeenkomsten die deel uitmaken van de leerlijn Werk & opleiding. De leerlijn is voor Haagse vrouwen die stappen willen zetten naar een opleiding of werk. Wil je weten waar jouw talenten liggen en hoe je die kunt inzetten? Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken om te beginnen met een opleiding of bij je zoektocht naar werk? Neem dan contact op met Yasmin om jouw mogelijkheden te bespreken.

De Meet to Change Werk & opleiding vindt plaats op de Brouwersgracht 2a. In verband met corona maatregelen hebben we maximaal 8 plaatsen beschikbaar op Brouwersgracht. Wil je meepraten? Meld je dan aan.

Aanmelden

  • E-mail: r.vdkerk@stichtingyasmin.nl – onder vermelding van onderwerp (Meet to Change Werk & opleiding), datum en locatie
  • Telefonisch of via Whatsapp: 06-15352231 – onder vermelding van onderwerp (Meet to Change Werk & opleiding), datum en locatie
  • Of gebruik onderstaand aanmeldformulier
Aanmelden Meet to Change Werk & opleiding

AANMELDEN MEET TO CHANGE WERK & OPLEIDING

reCAPTCHA

Algemene informatie

Datum: 16 november 2020
Einddatum: 16 november 2020
Tijd: 13:00 - 15:00 uur
Kosten: 0

Locatie informatie

No items found