Meet to Change – Waarom praten we hier nooit over? – Kanker bespreken nog steeds een taboe

13 december – Kanker bespreken nog steeds een taboe

Kanker is geen taboe, het is een ziekte. En toch willen heel veel mensen er niet over praten omdat het hen te veel aan de dood doet denken. Dat kan leiden tot vereenzaming als iemand te maken heeft met kanker of zelfs uitstel of afstel van het zoeken naar passende zorg. Tijdens deze Meet to Change bespreken we met elkaar de taboes rondom kanker en wat het belang is van bijvoorbeeld het bevolkingsonderzoek. We hebben Mammarosa gevraagd een presentatie te geven.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 13 december 2019
Einddatum: 13 december 2019