Meet to Change – Jezelf motiveren en doelen stellen

Vaak heb je veel plannen en maak je toch weer goede voornemens, maar uiteindelijk komt er niets van terecht. De winkels staan vol met boeken over hoe je je leven kan veranderen en hoe je gelukkiger wordt. Maar hoe doe je dat dan? Hoe kan je een nieuwe stap in je leven maken en hoe kan je het beste je doelen realiseren? Tijdens deze Meet to Change krijg je handvaten mee die je kunt inzetten om gemotiveerd te blijven en zo je doelen te behalen.

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Workshop informatie

Startdatum: 31 januari 2020
Einddatum: 31 januari 2020