Meet to Change – Hoe kan ik meer van mezelf houden?

Net als veel vrouwen sta jij snel klaar voor een ander. Je zorgt, je weet hoe je een ander goed kunt steunen en advies kunt geven. Ook in de drukke maatschappij wordt er soms veel van je verwacht. Maar denk je ook aan jezelf? Of lijkt het soms dat je beter zorgt voor de batterij van je telefoon dan voor jezelf.  Tijdens deze Meet to Change leer je hoe je even een momentje voor jezelf kan nemen en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 21 januari 2020
Einddatum: 21 januari 2020