Meet to Change – Met positieve gedachten 2022 in

In het leven krijg je met veel dingen te maken. Het begint met je opvoeding, schooltijd en daarna je leven als volwassenen. Door de jaren heen ontstaan er allemaal gedachtes over jezelf. Zowel positief als negatief. Je gedachtes bepalen je gedrag en uiteindelijk je gevoel. Tijdens deze Meet to Change krijg je inzicht in je eigen gedachten. Aan het einde van de bijeenkomst heb je dan ook een beter beeld van jezelf.

De Meet to Change tafels zijn groepsgesprekken die Stichting Yasmin organiseert over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staat centraal.

Deze bijeenkomst vindt plaats op de Brouwersgracht 2A. Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Graag aanmelden per mail bij  l.khaoulani@stichtingyasmin.nl of per app        06-15352231

Datum: 21 januari 2022
Einddatum: 21 januari 2022