M2C Vrouwenrechten – 25 januari 2019

Recht om je eigen keuzes te maken

Je hebt het recht je eigen keuzes te maken, op basis van je eigen behoeften. Soms is dat moeilijk. Vooral als anderen of je omgeving vinden dat je het anders moet doen of moet denken. Door ervaringen, gedachten en informatie uit te wisselen, dragen we bij aan inspiratie en stimulering van Haagse vrouwen en aan vrouwenemancipatie in het algemeen.

Kom langs en ga met elkaar in gesprek.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Startdatum: 25 januari 2019

Einddatum: 25 januari 2019