M2C Vrouwenrechten – 11 januari 2019

Wat betekent emancipatie voor jou en wat zijn je rechten als vrouw?

Wat is de kracht van vrouwen en wat is hun kwetsbare kant? Welke rechten beschermen vrouwen? Wat kunnen vrouwen doen om zich sterker te maken? En wat betekent emancipatie eigenlijk voor jou? Vrouwen hebben vroeger gestreden voor gelijke rechten, zodat we nu kunnen stemmen, werken en vrije keuzes kunnen maken. Maken de vrouwen van nu eigenlijk wel voldoende gebruik van die verworven rechten?

Kom langs en ga met elkaar in gesprek.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

inschrijven

Startdatum: 11 januari 2019