M2C Brouwersgracht – Powerontbijt met powervrouwen

21 december – Powerontbijt met powervrouwen

Meld je aan voor deze unieke ontbijtsessie bij Yasmin en hoor hoe deze inspirerende vrouwen hun doelen hebben bereikt. Vrouwen die elkaar aanmoedigen, inspireren, motiveren en uitdagen om van hun dromen realiteit te maken.

In verband met de logistieke organisatie vragen wij je aan te melden voor deze Meet to Change.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 21 december 2018
Einddatum: 21 december 2018