.
.
.
.

Meet to change – Netwerken hoe krijg je die baan?

Wist je dat de meeste vacatures ‘via-via’ worden vervuld, door mensen die iemand kennen die weer iemand kent die….enz. enz. Ongeveer 7 van de 10 werkzoekenden vindt zo een baan, via hun netwerk. Als je op zoek bent naar werk of opdrachten, is het dus belangrijk om tijd te stoppen in je eigen netwerk. Daarom besteden wij in deze serie ‘Meet to Change’ ook aandacht aan het netwerk.

Aan het eind van deze sessie heb je meer inzicht en informatie over: Wat is netwerken? Hoe ziet je eigen netwerk er uit? Hoe vergroot je je eigen netwerk? En hoe zet je je eigen netwerk in om een baan te vinden?

Meet to Change Werk & opleiding zijn praktische bijeenkomsten die deel uitmaken van de leerlijn Werk & opleiding. De leerlijn is voor Haagse vrouwen die stappen willen zetten naar een opleiding of werk. Wil je weten waar jouw talenten liggen en hoe je die kunt inzetten? Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken om te beginnen met een opleiding of bij je zoektocht naar werk? Neem dan contact op met Yasmin om jouw mogelijkheden te bespreken.

De Meet to Change Werk & opleiding vindt plaats op de Brouwersgracht 2a. In verband met corona maatregelen hebben we maximaal 8 plaatsen beschikbaar op Brouwersgracht. Wil je meepraten? Meld je dan aan.

Aanmelden

  • E-mail: r.vdkerk@stichtingyasmin.nl – onder vermelding van onderwerp (Meet to Change Werk & opleiding), datum en locatie
  • Telefonisch of via Whatsapp: 06-15352231 – onder vermelding van onderwerp (Meet to Change Werk & opleiding), datum en locatie
  • Of gebruik onderstaand aanmeldformulier
Aanmelden Meet to Change Werk & opleiding

AANMELDEN MEET TO CHANGE WERK & OPLEIDING

reCAPTCHA

Algemene informatie

Datum: 7 december 2020
Einddatum: 7 december 2020
Tijd: 13:00 - 15:00 uur
Kosten: 0

Locatie informatie

No items found