M2Work – Solliciteren nieuwe stijl

Op woensdag 11 december organiseren we een extra Meet to Work met het thema: ‘Solliciteren nieuwe stijl’.

Je CV is up-to-date en je sollicitatiebrief geschreven. Naast deze traditionele manier van solliciteren zijn er nog andere manieren om jouw droombaan te vinden en hier ook nog eens voor te worden aangenomen. Heb je al eens aan een video gedacht of social media zoals Linkedin?

Meet to Work zijn praktische workshops die Stichting Yasmin organiseert rond het thema Werk. Je krijgt informatie over de arbeidsmarkt, kennis om te kunnen solliciteren en je oefent praktische vaardigheden: allemaal om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Je bent van harte welkom. Wil je een workshop volgen, meld je dan hieronder aan. Of via: aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-3631538

Workshop informatie

Startdatum: 11 december 2019
Einddatum: 11 december 2019