M2Work – Hoe kan ik netwerken?

Op woensdag 30 oktober is het thema: ‘Hoe kan ik netwerken?’

We hebben Soroptimisten Den Haag uitgenodigd. Dit is een wereldwijde service- en belangenorganisatie van en voor vrouwen. Deze vrouwen weten als geen ander hoe belangrijk het is om een netwerk te hebben en hoe je het kunt inzetten. Kom dus langs en leer netwerken!

Meet to Work zijn praktische workshops die Stichting Yasmin organiseert rond het thema Werk. Je krijgt informatie over de arbeidsmarkt, kennis om te kunnen solliciteren en je oefent praktische vaardigheden: allemaal om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Je bent van harte welkom. Wil je een workshop volgen, meld je dan aan via: aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-3631538

INFORMATIE

Startdatum: 30 oktober 2019