M2C werk & opleiding – Welke mogelijkheden heb ik om een opleiding te volgen?

Onderwijs kan dé weg zijn naar betere kansen en economische zelfstandigheid voor vrouwen in de samenleving.

Niet iedereen heeft de kans of de mogelijkheid gehad een opleiding te volgen. Veel vrouwen denken dat het voor hen al te laat is om een opleiding te volgen; zij zien vooral belemmeringen. Anderen denken dat het niet nodig is. Zij hebben immers een partner die goed verdient. Maar je weet niet wat er in de toekomst kan gebeuren.

Toch zijn er voor iedereen mogelijkheden om met deze uitdaging om te gaan en met een opleiding te  starten. Tijdens deze Meet to Change bijeenkomst gaan wij in gesprek hierover.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Deze reeks wordt gegeven aan de brouwersgracht 2A . Wil je meepraten? Meld je dan aan.

AANMELDEN

• E-mail: r.vdkerk@stichtingyasmin.nl – onder vermelding van onderwerp (Meet to Change Werk & opleiding), datum en locatie
  • Telefonisch of via Whatsapp: 06-15352231 – onder vermelding van onderwerp (Meet to Change Werk & opleiding), datum en locatie

Datum: 17 september 2021