M2C werk & opleiding Heeswijkplein – Wat moet ik regelen om met een opleiding te starten?

Onderwijs kan dé weg zijn naar betere kansen en economische zelfstandigheid voor vrouwen in de samenleving.

In deze Meet to Change bespreken wij met elkaar wat je allemaal nodig hebt om je opleiding met succes te kunnen volgen. Denk dan aan taalkennis, rekenen, Engelse taal, diplomawaardering, kinderopvang en toeslag, studiefondsen of financiering en timemanagement. Dus hoe kan ik me het beste voorbereiden om straks dat diploma te mogen ontvangen!

Hierover gaan wij tijdens deze Meet to Change bijeenkomst in gesprek. Je bent van harte welkom!

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

INFORMATIE

Startdatum: 13 juni 2019