M2C werk & opleiding Heeswijkplein – Personal branding: Social Media en werk

Social media is steeds belangrijker voor het vinden van een baan. Je kunt op social media online netwerken en vacatures vinden. Hoe werkt online netwerken, hoe presenteer je jezelf online (je personal branding) en waar vind je vacatures? Allemaal vragen die we bespreken tijdens deze Meet to Change.

Jij bent van harte welkom!

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 4 juli 2019
Einddatum: 4 juli 2019