M2C Vrouw & werk – Wat levert werk jou op?

De Meet to Change gesprekken gaan weer van start in september. Het thema van deze maand is Vrouw & werk. Drie bijeenkomsten waarin we dieper ingaan op economische zelfstandigheid, de balans tussen zorg en werk en de belemmeringen die vrouwen zien om hogerop te komen op de arbeidsmarkt.

Op vrijdag 13 september: Wat levert werk jou op?

Ga met elkaar in gesprek en wordt je bewust van je eigen economische zelfstandigheid. Hoe staat het bijvoorbeeld met je pensioen?

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

INFORMATIE

Startdatum: 13 september 2019