M2C Vrouw en seksualiteit – Veiligheid op straat: waarom bezitten en bepalen mannen de straat?

Het thema van de Meet to Change tafelgesprekken in november is ‘Vrouw en seksualiteit’. Een onderwerp waar we weinig over praten, terwijl het toch een belangrijk deel van je leven is. Tijdens deze tafelgesprekken bespreken we alle aspecten van seksualiteit.

Op vrijdag 15 november: Veiligheid op straat: waarom bezitten en bepalen mannen de straat?

Een groepje starende jongeren of naroepende mannen; Vrouwen zijn wel eens bang op straat. In deze Meet to Change gaan we met elkaar in gesprek over hoe mannen de veiligheid op straat bepalen en wat kunnen we hier tegen kunnen doen.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 15 november 2019
Einddatum: 15 november 2019